1.20.2012

Επόμενη συνάντηση του Συντονιστικού το Σάββατο 21/01 στις 10.30πμ στο ΕΚΑ

Οι εξελίξεις στην Ψυχική Υγεία, την Πρόληψη και Αντιμετώπιση της Εξάρτησης και την Ειδική Αγωγή οδηγούν στην κατάρρευση των υπηρεσιών μας: ήδη έχουμε να αντιμετωπίσουμε μέτρα όπως οι περικοπές μισθών, οι μη ανανεώσεις συμβάσεων και ο κατ’ επίφαση προϋπολογισμός, με μειώσεις έως και 50%. Τίθεται για ακόμη μια φορά θέμα επιβίωσης όλων! 
 
Την Παρασκευή 13/01 στο ΕΚΑ πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Συντονισμού Εργαζομένων και Απολυμένων στην Ψυχική Υγεία-Πρόνοια και Αντιμετώπιση των Εξαρτήσεων. Συμμετείχαν συνάδελφοι και εκπρόσωποι σωματείων από την Ψυχική Υγεία, την Πρόληψη και Αντιμετώπιση της Εξάρτησης, την Ειδική Αγωγή. 
 
Το αμέσως επόμενο διάστημα είναι πολύ κρίσιμο για να παλέψουμε συντονισμένα για τη δουλειά μας και τα δικαιώματα των πληθυσμών που αφορά: Η επόμενη συνάντηση του Συντονισμού Εργαζομένων-Απολυμένων Ψυχ. Υγείας-Πρόνοιας & Κατά των Εξαρτήσεων θα πραγματοποιηθεί το Σαββατο 21 Ιανουαρίου 2012 στις 10.30 το πρωί στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Αθήνας (ΕΚΑ), 3ης Σεπτεμβρίου 48 Β και Μάρνης στον 3ο όροφο.
 
Σας περιμένουμε όλους και όλες να μοιραστούμε τις εξελίξεις από τους χώρους εργασίας μας και να συζητήσουμε τις επόμενες κινήσεις μας. 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου