1.24.2013

Επείγουσα εντολή Σκοπούλη να ελεγχθεί το "Λόγος - Νους"

αναδημοσίευση από την Αυγή 

Εξαιρετικά επείγουσα εντολή έδωσε χθες το μεσημέρι η Φωτεινή Σκοπούλη στο Σώμα Επιθεωρητών Υπηρεσιών Υγείας - Πρόνοιας (ΣΕΥΥΠ), "ώστε να προβεί σε ενδελεχή διοικητικό και διαχειριστικό έλεγχο του φορέα του Κέντρου Ημέρας 'Λόγος - Νους' (σ.σ.: εδρεύει στην Καισαριανή της Αττικής), από συστάσεώς του".

Αντιδρώντας αστραπιαία και με γενναιότητα μετά το χθεσινό αποκαλυπτικό δημοσίευμα της "Αυγής" για το "Λόγος - Νους", η υφυπουργός Υγείας σημειώνει με νόημα στην ανακοίνωση του γραφείου της ότι η ίδια ενημερώθηκε μόλις χθες εγγράφως για τις από 21 Νοεμβρίου 2012 έγγραφες και προφορικές σχετικές καταγγελίες των εργαζομένων της δομής στη διεύθυνση Ψυχικής Υγείας του υπουργείου Υγείας και, έτσι, αφήνει σαφείς αιχμές για την... περίεργη ολιγωρία την οποία επέδειξε σχετικά η τέως προϊσταμένη της διεύθυνσης Ψυχικής Υγείας του υπουργείου Υγείας, η κ. Κατσικάρου, αλλά και η σημερινή προϊσταμένη της ιδίας διεύθυνσης του υπουργείου Υγείας, η κ. Κουλούρη.

Η Φωτεινή Σκοπούλη απέστειλε επίσης χθες τον φάκελο της υπόθεσης στο ΣΕΥΥΠ, ενώ στην ανακοίνωση του γραφείου της τονίζεται μεταξύ άλλων: "Τα θέματα Ψυχικής Υγείας αποτελούν προτεραιότητα του υπουργείου Υγείας. Αφενός για την αντιμετώπιση προβλημάτων συναφών προς την κρίση που διέρχεται η χώρα, αφετέρου γιατί πρέπει να ολοκληρωθεί το πρόγραμμα της ψυχιατρικής μεταρρύθμισης".


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου