6.12.2013

Ψήφισμα συμπαράστασης του ΣΕΨΑΕΚΟ στους εργαζόμενους της ΕΡΤ


Σωματείο Εργαζομένων σε φορείς Ψυχικά Ασθενών και Ευάλωτων Κοινωνικά Ομάδων (Σ.Ε.Ψ.Α.Ε.Κ.Ο)
Διεύθυνση: Ζωοδ. Πηγής 113Β, τηλ. 6977177173, 6974646166, email: sepsaeko@gmail.com


11-6-2013
Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ-ΧΟΥΝΤΑ ΧΤΥΠΑ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ
ΑΣ ΜΗ ΔΕΧΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΕΡΤ
ΑΣ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΕΡΤ
ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ

Το Σωματείο Εργαζομένων σε φορείς Ψυχικά Ασθενών & Ευάλωτων Κοινωνικά Ομάδων καταγγέλλει την επίδειξη αυταρχισμού της κυβέρνησης που με απροσχημάτιστο και πρωτοφανή τρόπο επέλεξε να κλείσει με πράξη νομοθετικού περιεχομένου την ΕΡΤ, χωρίς καμία δημοκρατική νομιμοποίηση. 

Δεν είναι μόνο ότι χιλιάδες εργαζομένων πετάγονται στο δρόμο σε μία νύχτα· την ίδια στιγμή πλήττεται ο πολιτισμός, η ποιότητα, η Δημοκρατία. 

Η κυβέρνηση δεν είχε υπολογίσει την άμεση ανταπόκριση του κόσμου από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, από εξέχοντα πρόσωπα του πολιτισμού και πολλά σωματεία εργαζομένων που συμπαρίστανται στους εργαζόμενους της ΕΡΤ και απαιτούν να σταματήσει η εκποίηση των δημόσιων περιουσιακών στοιχείων.

Είναι ευκαιρία να ενωθούμε και να παλέψουμε μαζί και συντονισμένα για την ανατροπή αυτής της κυβέρνησης, αυτής της πολιτικής, των μνημονίων και όσων αυθαιρετούν κάθε μέρα και περισσότερο εις βάρος μας. Ας αξιοποιήσουμε αυτή τη συγκυρία για να ξεσηκωθούμε γιατί αλλιώς θα μας εξαφανίσουν. Δε σταματούν πουθενά, είναι αδίστακτοι.

Το ΣΕΨΑΕΚΟ δηλώνει «παρόν» στο σημερινό κάλεσμα στις 6:00 το απόγευμα στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ και σε όλα τα καλέσματα συμπαράστασης αυτών των ημερών. Συμμετέχει παράλληλα στην αυριανή απεργιακή κινητοποίηση της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ

Παλεύουμε και για τα δικά μας δικαιώματα, για τους επιστρατευμένους καθηγητές και εργαζόμενους στα μέσα μεταφοράς, για όσους από εμάς θα βρεθούν στη θέση των εργαζομένων στην ΕΡΤ το επόμενο διάστημα. 

Το ΔΣ του ΣΕΨΑΕΚΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου